Kedves bérletes közönségünk!

Szomorú bejelentésünknek teszünk eleget: a május 22-re tervezett “latin zenei” bérletes hangversenyünk elmarad.
Amennyiben előre megváltott bérlettel rendelkezel, és szeretnéd visszaváltani az utolsó szelvényt, úgy kérjük küldd el neved, bankszámlaszámod és a bérleted sorszámát e-mailben a koncertszervezes@hubayfuvos.hu címre.
Mi pedig legkésőbb május 22-ig visszautaljuk az árát.
Ha csatlakoznál a #nemvaltomvissza mozgalomhoz és a kulturális szervezeteket érintő nehéz időszak okán támogatásként felajánlanád az elmaradó koncert belépőjének árát, azt nagyon megköszönnénk.
Ez utóbbi esetben semmit nem kell tenned!

Nagyon bízunk benne, hogy mihamarabb összeülhetünk próbálni és mielőbb viszontláthattok minket!
Vigyázzatok magatokra és hallgasatok sok zenét!

Kedves bérletes közönségünk!

Szomorú bejelentésünknek teszünk eleget: a május 22-re tervezett "latin zenei" bérletes hangversenyünk elmarad. Amennyiben előre megváltott bérlettel rendelkezel, és szeretnéd visszaváltani az utolsó szelvényt, úgy kérjük küldd el neved, bankszámlaszámod és a bérleted sorszámát e-mailben a koncertszervezes@hubayfuvos.hu címre. Mi pedig legkésőbb május 22-ig visszautaljuk az árát. Ha csatlakoznál a #nemvaltomvissza mozgalomhoz és a kulturális szervezeteket érintő nehéz időszak okán támogatásként felajánlanád az elmaradó koncert belépőjének árát, azt nagyon megköszönnénk. Ez utóbbi esetben semmit nem kell tenned!Nagyon bízunk benne, hogy mihamarabb összeülhetünk próbálni és mielőbb viszontláthattok minket!Vigyázzatok magatokra és hallgasatok sok zenét!

Posted by Hubay Jenő Ifjúsági Fúvószenekar on Thursday, 26 March 2020

Posted in Hír.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.