FELLÉPŐK

Kedves Barátaink, Kedves Közönségünk!

A 2020-2021-es évadban bizakodva de türelmetlenül tettük félre a karmesteri pálcát. Miközben alig vártuk, hogy újra Önök elé állhassunk, folyamatosan készültünk az új koncertekkel otthonról is. 

Most, hogy a láthatáron már felsejlik az újranyitás lehetősége, szeretnénk, ha 2021  októbertől 2022 májusig minden hónapban vendégül láthatnánk Önöket egy-egy olyan hangversenyen, mely reményeink szerint képes lesz feledtetni a bezártság hosszú hónapjait.

A XV. Kerületi Fúvószenekari Egyesület Szives Márton ötlete alapján a Nemzeti Kulturális Alap és a XV. Kerületi Önkormányzat támogatásával, összefogva a varsói MIDO Hangszergyárral egy az eddigiektől eltérő tematikájú koncert-sorozatot állított össze.

Célja, hogy megismertesse és elszórakoztassa Önöket a klasszikus és kortárs zenei performanszokkal; Lesz nem egy alkalommal dzsessz és világzenei koncert is; S mindezekhez társul a Hubay Fúvószenekar is! Koncertjeinken olyan előadókkal ismerkedhetnek meg, akik még nem fordultak elő nálunk a XV. kerületben, de mindannyian világsztárjai művészetüknek, számos koncerten léptek már fel hazánkban és a világ színpadain. Mindezekhez kapcsolódóan a koncertek előtt interaktív beszélgetésben vehetnek részt az adott hangverseny témájával kapcsolatban, utána pedig az előadóművészekkel is találkozhatnak, beszélgethetnek velük. Szeretettel várjuk Önöket koncertjeinken az újranyitás jegyében először 2021. október 1-én este, a Hubay Hangversenyteremben!

 

Szives Márton és Kőrösy Róbert

Jegyárak egységesen 1300 Ft / fő / koncert